Mokkitie_Records_4

Arttu Wiskari

Mökkitie Records

2 days 13 hours ago

Mökkitie Records shared a post.

Sain fanipostia sähköpostin kautta 5-vuotiaalta Vilholta. Kysyin luvan julkaista tämän kun minusta tämä oli niin hellyyttävä viesti 🙂 Tottakai käytiin myös Vilhon kanssa kahvilla.

”Hei,
Toivottavasti ehtisit lukemaan tämän sähköpostini ennen keikkaasi Viking Gracella 13.3.2019.

Yhtään liioittelematta meillä kotona asuu Rauman kovin Arttu Wiskari fani Vilho Tauluvuori. Vilho täytti juuri 6.3. täydet viisi vuotta. Hän on varmaan jo noin vuoden ajan fanittanut aivan täysillä musiikkiasi ja se lähti niinkin rankasta biisistä kuin Tappavan hiljainen rivarinpätkä. Myöhemmin hänen suosikeikseen ovat nousseet mm. Sadun alkkarit, Kuningaslohi, Ystävän remppa, Suomen muotoisen pilven alla ja Kaj mulqvist. Viimeiset päivät on meillä iltasadun korvikkeena katsottu digiboksille tallennettua Suomi Love -esitystäsi Meidän biisistä.

Vilho on useasti puhunut, että koska Arttu Wiskari tekisi sellaisen keikan mihin lapsetkin pääsisivät kuuntelemaan. Keikkakalenterissasi oli Porin PK:n lisäksi laivakeikka Viking Gracella ja olemmekin nyt koko perhe tulossa risteilylle ja kuulemaan edes muutama biisi keikaltasi, joka tosin alkaa varmaan aika myöhään (showtimea ei löytynyt netistä). Ilmeisesti seuraavan päivän paluumatkalla et enää esiinny?

Isänä haluaisin tarjota Vilholle elämänsä tilaisuuden ja unelmien täyttymyksen tapaamalla hänen idolinsa, eli sinut. Olisiko mitään mahdollisuutta saada pieni hetki elämästäsi jakaa meidän Vilhon kanssa, jakaa muutama ajatus hänen kanssaan ja vaikka ottaa yhteiskuva muistoksi joko ke 13.3. illalla tai jos palaat laivan mukana takaisin Suomeen niin to 14.3. päivällä.

Vilholla olisi muuten paljon kysyttävää sinulta, kuten miksi biiseissäsi aina röökataan ja tupakoidaan ketjussa, miksi se Satu juo valkkarin niin nopeasti, miksi sitä koiraa pitää pissattaa alle sun ikkunan ja miksei se Jarin mummo enää sua tunnista?

Olisi mahtavaa jos ehtisit Vilhoa moikata, sinusta on julkisuuden kautta välittynyt ihan symppis mielikuva ja pienten lasten isänä tiedät unelmien haaveiden merkityksen :-)”

Mökkitie Records

6 days 1 hour ago

Meidän Tala! ❤️

https://www.voice.fi/musiikki/a-175385

Jättiyllätys Euroviisuissa: Arttu Wiskarin tuottajalla vahva rooli Norjan edustuksessa!

Mökkitie Records

2 weeks 2 days ago

Menkääs mussukat seuraamaan Mökkitietä myös Instaan. Storyssa reaaliaikaista tilannekuvaa Mökkitien touhuista. #unelmiajastudiohommia

Mökkitie Records

2 weeks 6 days ago

Tägää alle se kaveri, joka ei vaan vastaa🤪🙄📲 Unelmia ja studiohommia tänään illalla klo 21.15 TV2. Kaikki jaksot katsottavissa jo nyt Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4468850! 😎

Mökkitie Records

1 month 22 hours ago

Mökkitie Records shared a post.

Oletteks te ikin miättiny tätä😃

Mökkitie Records

1 month 4 days ago

Nyt löytyy Areenasta! Tervetuloa Mökkitielle! 🔥

https://areena.yle.fi/1-4468864

#unelmiajastudiohommia #mökkitierecords

Tervetuloa Mökkitielle! Arttu Wiskarin kumppaneineen perustaman levy-yhtiön arki on jatkuvaa hittibiisien ja uusien artistien metsästystä.

Mökkitie Records

1 month 4 days ago

Meidän Janne kertoo omasta työstään. #ysistäviiteen #unelmiajastudiohommia #mökkitierecords

Minkälainen työ on tehdä työkseen lauluja tunnetuille artisteille ja mitä se vaatii, että biisistä tulee suosittu kerta toisensa jälkeen?

Mökkitie Records

1 month 1 week ago

Arttu on tänään näyttävästi IS:n kannessa. Mökkitien matka on ollut värikäs. Katsojat pääsevät maistamaan mittavan palan siitä meidän uuden TV-sarjan muodossa tiistaista 12.2. alkaen TV2:ssa. Kymmenen jaksoa sisältävä dokumentaarinen reality ”Unelmia ja studiohommia” keskittyy meidän touhuihin studiolla ja keikoilla. #unelmiajastudiohommia

Arttu Wiskari

Mökkitie Records

1 month 3 weeks ago

HesaÄijän vinkit pakkasen keskelle! 😂👌 #unelmiajastudiohommia

Ei muutko kokeilema!

warner_mokki